Καλύτερη Τιμή

90,00

go

Ξενοδοχείο Αρχοντικό της Μαρίας

Καλωσορίσατε στην όμορφη Ευρυτανία σ'ένα από τα πιο εντυπωσιακά ξενοδοχεία στο Καρπενήσι το Αρχοντικό της Μαρίας, στο πανέμορφο χωριό Kλαυσί. Δημιουργήσαμε ένα νέο κατάλυμα με παροχές υψηλού επιπέδου και σας περιμένουμε να απολαύσετε τις ωραιότερες διακοπές στο Καρπενήσι κοντά μας.

Τα Σαββατοκύριακα έρχονται και φέρνουν μαζί διάθεση για εκδρομές. Μια πολυτελής διαμονή στο Καρπενήσι, στο ξενοδοχείο μας αποτελεί μια πολύ καλή ευκαιρία για να αποδράσετε από την καθημερινότητα, σε μέρη όμορφα και ήσυχα, σχεδόν παραμυθένια. Τι κι αν οι Άλπεις και η Ελβετία πέφτουν λίγο μακριά; Μπορούμε να βρούμε κάτι αντίστοιχο πολύ πιο κοντά μας. Το ξενοδοχείο στο Καρπενήσι που έχουμε δημιουργήσει σας δίνει την δυνατότητα να εκμεταλλευτείτε πολλές από τις δραστηριότητες που προσφέρει η περιοχή για όσες μέρες επιλέξετε να μείνετε. Θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε πολλά αξιοθέατα όπως πάρα πολλά βουνά, φαράγγια, ποτάμια, το χιονοδρομικό Bελουχίου και μοναστήρια απίστευτης ομορφιάς.

Σας περιμένουμε λοιπόν εδώ στο ξενοδοχείο Αρχοντικό της Μαρίας για να σας δώσουμε ένα δείγμα της φιλοξενίας μας και των παροχών μας.

Φωτογραφίες

Ξενοδοχείο στο Καρπενήσι Καρπενήσι Ξενοδοχείο Hotels in Karpenisi Hotel in Karpenisi

Επικοινωνία

Ενοικιαζόμενα Δωμάτια στο Καρπενήσι
Κλαυσί-Καρπενησίου, 36100
Ευρυτανία-Κλαύσιον
6972914434 και 6973535785
info@archontiko-marias-karpenisi.gr
Υπεύθυνος Επικοινωνίας Τάσιος Ανδρέας