Καλύτερη Τιμή

90,00

go

Διακοπές στο Καρπενήσι

Το Καρπενήσι είναι μία πόλη που αναπαύεται νωχελικά στην αγκαλιά του Βελουχιού, του αρχαίου Τυμφρηστού, σε υψόμετρο 960 μέτρων, πνιγμένη στο έλατο, καλά προφυλαγμένη από τους δυνατούς βοριάδες που μαστιγώνουν την κορυφή του. Καρπενήσι, μία πόλη που έχει να διηγηθεί πολλά στους επισκέπτες της, κουβαλώντας στις πλάτες της ζωντανή την ιστορία. Καρπενήσι, μία πόλη που μέσα από τις δικές της στερήσεις και περιπέτειες διακρίθηκε για την προσφορά της στην Ελλάδα.

Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο; Όμορφη πόλη, γραφικά χωριά, εύκολη πρόσβαση, εντυπωσιακή φύση, καταπληκτικό χιονοδρομικό κέντρο, καταλύματα υψηλού επιπέδου. Τα αξιοθέατα στο Καρπενήσι θα σας μαγέψουν. Σήμερα, χιλιάδες εκδρομείς επιλέγουν να κάνουν διακοπές στο Καρπενήσι και φτάνουν κατά κύματα για να απολαύσουν το χιονοδρομικό κέντρο, τις γραφικές ταβέρνες, τα καλόγουστα μπαράκια, την πλειάδα των επιλογών διαμονής στα ξενοδοχεία του αλλά και την παρθένα φύση της Ευρυτανίας, κάνοντας ορειβασία, rafting, canyoning, trekking και διάφορες άλλες δραστηριότητες σε μία περιοχή ανέγγιχτη από τη βιομηχανοποίηση, η οποία ανακηρύχθηκε από την UNESCO το 1991 ως μία από τις καθαρότερες περιοχές οικοσυστήματος στον πλανήτη.

Εκμεταλλευτείτε τις διακοπές στο Καρπενήσι και ανακαλύψτε τα ‘’Ψηλά βουνά’’ (Βελούχι, Αγράφα, Χελιδόνα, Καλιακούδα, Παναιτωλικό, Νεραιδοβούνι), τα ποτάμια (Καρπενησιώτης, Τρικεριώτης, Αχελώος, Αγραφιώτης, Ταυρωπός, Κρικελοπόταμος), τα φαράγγια (Πάνταβρέχει, Μαύρης Σπηλιάς, Βόθωνα, Βίνιανης, Κρέντη), τα γραφικά χωριά, τις λίμνες, τα μοναστήρια, τα γεφύρια και χίλια δύο άλλα αξιοθέατα στο Καρπενήσι που θα αποκαλύπτονται μπροστά σας σαν πίνακες ζωγραφικής .

 Διακοπές στο Καρπενήσι Holidays in Karpenisi Holiday in Karpenisi