Καλύτερη Τιμή

90,00

go

Διακοπές στην Ευρυτανία

To ξενοδοχείο στο Καρπενήσι, Aρχοντικό της Μαρίας έχει χτιστεί στην γενέτειρα της οικογένειας Τάσιου μόλις 6χλμ από την πόλη, στο Κλαυσί Ευρυτανίας. Έχει πανοραμική θέα προς τον Καρπενησιώτη ποταμό το Μικρό Χωριό και πολύ καλή πρόσβαση προς όλα τα αξιοθέατα της περιοχής. Οι διακοπές στην Ευρυτανία θα σας μείνουν αξέχαστες καθώς τα περισσότερα ενοικιαζόμενα δωμάτια στην Ευρυτανία που διαθέτουμε είναι σουίτες πολυτελείας με υψηλού επιπέδου παροχές αλλα συγχρόνως και με πολύ καλές προσφορές τιμών.

Αποστάσεις:

Αθήνα – Καρπενήσι 295 χλμ
Θεσσαλονίκη – Καρπενήσι 370 χλμ
Λαμία – Καρπενήσι 75 χλμ
Αγρίνιο – Καρπενήσι 110 χλμ
Καρπενήσι - Χιονοδρομικό κέντρο 12χλμ

Αξιοθέατα

Οι διακοπές στην Ευρυτανία θα σας δώσουν την ευκαιρία να ανακαλύψετε πολλά από τα αξιοθέατα που βρίσκονται κοντά στο Καρπενήσι και άλλα μακρύτερα. Εμείς επιλέξαμε κάποια από αυτά που είναι :
Το γεφύρι του Μανώλη
Κεφαλόβρυσο
Λίμνη Κρεμαστών
Λόφος Αγ.Δημητρίου
Μονή Προυσού
Μονή Τατάρνας
Πάντα Βρέχει

Για οποιαδήποτε πληροφορία οσο αφορά τα ενοικιαζόμενα δωμάτια στην Ευρυτανία που προσφέρουμε μην διαστάσετε να έρθετε σε επικοινωνία με το Αρχοντικό της Μαρίας.

Διακοπές στην Ευρυτανία Ευρυτανία Διακοπές Ευρυτανία Holidays in Evritania Vacation in Evritania Holiday in Evritania Κοιλάδα Καρπενησιώτη Evritania Vacation

Χάρτης